OVER MIJ
Wil je weten wie ik ben, lees het hier.

AANGENAAM

Ik vind het altijd gezellig om nieuwe mensen te leren kennen en daarom heb ik hieronder wat meer info over wie ik ben als persoon, hoe de passie voor fotografie is ontstaan en enkele leuke weetjes.

OVER MIJ

Hi,

Ik ben Mik, een avontuurlijke wereldreiziger met een passie voor fotografie die 8 jaar geleden mijn leven veranderde.

Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd, dierbare familieleden die veel te vroeg heen gingen, een reis rond de wereld en de start van een eigen gezin zijn de grootste bron van inspiratie om elk moment van geluk in beeld te brengen.

Mijn expertise zit voornamelijk in landschappen en unieke locaties fotograferen, zo werden enkele van mijn beelden genomineerd voor de Nokia World Photography Awards in 2021 en The Belgian Travel Blog Awards in 2020.

Die expertise wil ik nu uitbreiden door de mooiste en gelukkigste momenten uit jouw leven te fotograferen zodat je herinneringen hebt om te koesteren of om te delen met familie en vrienden.

Of het nu een sessie is met je geliefde, een shoot met de hele familie of je speciale grote dag, die glimlach wanneer jij het resultaat ziet, is wat telt voor mij.

Een fotosessie of huwelijksreportage probeer ik zo spontaan mogelijk te fotograferen om de beste en ongedwongen versie van jou op beeld te krijgen.

Na een shoot zorg ik ook voor een nabewerking met een warme en zachte stijl die ervoor zorgt dat jouw foto’s stralen!

Wil je meer weten, aarzel niet om mij te contacteren neem een kijkje op mijn avontuurlijke reis blog.

DIT MOET JE OVER MIJ WETEN

Iedereen heeft wel iets wat hen uniek maakt, waar ze van gaan glinsteren of waar je simpelweg wel een leuk weetje van wil kennen. Hieronder deel ik enkele van mijn persoonlijke voorkeuren, en wie weet herken je jezelf er wel in!
Een aanstekelijke lach
Ik lach graag en dat doe ik ook veel, misschien zelfs zoveel dat andere spontaan mee lachen. Ookal vinden ze het niet eens grappig 🙂 Yolo!
Dus laten we samen lachen, genieten en elk moment omarmen met een brede glimlach op ons gezicht. Want zoals ze zeggen: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Verliefd op reizen
Na jaren van jaarlijkse vakanties besloot ik in 2018 een epische wereldreis te maken, waarbij ik maar liefst vijf jaar lang de wereld rondzwierf en meer dan 40 landen bezocht. Van magische zonsondergangen in Afrika tot de adembenemende landschappen in Australië, mijn avonturen kenden geen grenzen.
De leukste jobs
Met veel passie en liefde combineer ik de drie mooiste, leukste en lekkerste jobs ter wereld. Als productie planner werk ik voltijds voor Barry Callebaut :), reis ik de wereld rond als reisblogger en reisfotograaf voor Miksimons.com en dat alles gecombineerd met familie -en huwelijksfotografie voor Mik Simons Fotografie. Stil zitten is niks voor mij.
Beige en kaki
Mijn twee favoriete kleuren die niet alleen geweldig samengaan, maar ook een vleugje vreugde en levendigheid toevoegen aan alles wat ik doe! Of het nu in het dagelijkse leven is of op welk ander vlak dan ook, deze kleuren brengen altijd een glimlach op mijn gezicht en een sprankje energie in mijn stappen.
Het is geen verrassing dat ik me aangetrokken voel tot tropische stranden en weelderige regenwouden
Gek op Azië
Met een Japanse partner aan mijn zijde, mijn liefde voor Massaman curry als favoriete gerecht en een diepgewortelde passie voor zowel Indonesië als Japan, is het overduidelijk dat mijn hart sneller klopt voor alles wat met Azië te maken heeft! Van de kleurrijke straten van Tokyo tot de serene tempels van Bali, Azië heeft mijn hart gestolen op zoveel manieren.
Levensgenieter
Absoluut! Het leven is kort, en ik ben vastbesloten om er alles uit te halen wat erin zit. Of het nu gaat om het genieten van een verfrissend biertje op een zonovergoten terras of het verdiepen in de bladzijden van een meeslepend boek, ik koester elk moment. Maar mijn avontuurlijke geest hunkert ook naar meer. Ik droom ervan om de hoogste bergtoppen te beklimmen en de meest afgelegen plekken ter wereld te ontdekken. Het is mijn passie om nieuwe ervaringen op te doen, grenzen te verleggen en te worden betoverd door de schoonheid en diversiteit van onze wereld. Want het leven is een avontuur dat wacht om beleefd te worden, en ik sta klaar om elk hoofdstuk vol enthousiasme te omarmen!
Total: